Kiezegem kermis

Comedy night

Gili

Comedian-Mentalist* Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow “Iedereen Paranormaal” als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Ook zijn volgende voorstelling “CTRL: Alles onder controle” wist volle zalen verward en vol ongeloof naar huis te sturen.

Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

In januari 2017 ging Gili in première met zijn zaalshow: “Charlatan”. In deze show laat Gili zijn “evil twin” volledig los. Hij zet zijn “gaven” op scherp om bewust zijn “slechte ik” te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan. 

In 2019 trok Gili opnieuw de grens over, om er met een reeks theatershows “Nous sommes tous des mentalistes” in Parijs en op het theaterfestival van Avignon de Franse monden te doen openvallen in een collectief ‘Mais enfin!’
Ondertussen werkt Gili stilletjes aan een nieuwe show, en kan je her en der in België een try-out meepikken.

Verwerpelijk zegt u?
Inderdaad, maar wreed plezant!

TICKETS

Met dank aan onze sponsors