Kiezegem kermis

Open terras

Vrijdagmiddag openen we ons terras om 14u.
Kom genieten van een fris drankje, we zenden op groot scherm de ronde van Frankrijk uit. U kan een tafel reserveren via de link onderaan, hoeft niet, maar dan bent u wel zeker van een plaats.

COMEDY NIGHT

Nigel Williams

Reeds voor de derde maal te gast, maar blijft steeds actueel!

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) wordt beschouwd als één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Hij brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie. Nigel staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische - steeds met een vette knipoog - niet-verbloemde wijze. Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft.

Yannick Joos

Yannick Joos , fulltime orthopedagoog & ADHD’er, besloot na enkele jaren theater de vierde muur af te breken en resoluut voor comedy te gaan. Hij was in 2019 het officiële voorprogramma van Iwein Segers en is tweewekelijks te horen met een comedy actua segment op Bruzz Fm. In 2020 was hij finalist van de Radio 2 Humorklas.

Niet nodig indien je een ticket besteld, enkel geldig tijdens de vrije toegang

Een tafel reserveren

Voor welk evenement wil je een tafel reserveren?

CONTACT

info@kiezegemkermis.be

#KieKe21

Kerkstraat 
B-3391 Meensel-Kiezegem

Winkelmand